Waterstof Conferentie België

Bij de Waterstof Conferentie België richten we ons direct op de cruciale uitdagingen waarmee beleidsmakers, industrieleiders en investeerders dagelijks mee te maken hebben. Wij begrijpen dat de complexe regelgeving en het overheidsbeleid een struikelblok vormen in de race naar innovatie binnen de waterstofsector. Daarnaast is het creëren van een kostenefficiënte infrastructuur voor waterstof, inclusief productie, opslag en distributie, een uitdaging die roept om slimme oplossingen en stevige investeringen.

Tijdens onze dynamische conferentie duiken we in het hart van deze problemen. We brengen toonaangevende experts en beleidsmakers samen in een setting waar open en toekomstgerichte discussies de norm zijn. Onze sessies zijn ontworpen om de nieuwste strategieën in overheidsbeleid en regelgeving te ontrafelen, en om baanbrekende inzichten te bieden in de ontwikkeling van efficiënte waterstofinfrastructuur.

Met een sterke focus op het stimuleren van investeringen, bieden we onze deelnemers niet alleen een platform om de huidige uitdagingen te begrijpen, maar reiken we ook concrete handvatten en innovatieve strategieën aan om deze te overwinnen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de oplossing in de snelgroeiende wereld van waterstof!

  • Begindatum: 25-04-2024
  • Einddatum: 25-04-2024
  • Locatie (naam): Antwerpen
  • Locatie (adres): Antwerpen
  • Website: https://www.managementproducties.com
  • Organisator: Management Producties

nwba lang logo wit

Nederlandse Waterstof en
Brandstofcel Associatie

 info@nwba.nl

Leden

Direct contact