Close
Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

november 2019

Mini-symposium: Waterstof in de gebouwde omgeving

8 november @ 1:00 pm - 6:00 pm
The Green Village, Van de Broekweg 4
Delft, Zuid-Holland 2628 CR Nederland
+ Google Maps
Gratis

Op de inspirerende locatie van The Green Village in Delft organiseert de NWBA op vrijdag 8 november een mini-symposium over waterstof in de gebouwde omgeving. De sprekers van Nedstack, Innovathuis, Instituut voor fysieke veiligheid, The Green Village en de NWBA zullen vertellen over: brandstofcellen in de gebouwde omgeving, Innovathuis: waterstof als energiedrager en veilige toepasbaarheid van waterstof in de gebouwde omgeving. Het symposium wordt afgerond met een groepsdiscussie, rondleiding en netwerkborrel. Meer informatie over het programma en aanmelden kan hier.

Meer weten »

Congres ’10 jaar Vlaams-Nederlandse samenwerking rond waterstof: ervaringen en perspectieven’

14 november
Provinciehuis Den Bosch, Brabantlaan 1
's Hertogenbosch, 5216 TV Nederland
+ Google Maps
€75

Ter ere van 10 jaar Vlaams-Nederlandse waterstofsamenwerking wordt op 14 november een heel aantal waterstoftoepassingen gedemonstreerd. Ook presenteren verschillende bedrijven hun ervaringen en toekomstplannen rond waterstof. 10 jaar geleden startte WaterstofNet met een intense samenwerking rond waterstof tussen bedrijven en overheden in Vlaanderen en Nederland. Dit binnen het Interreg project 'Waterstofregio'. Die samenwerking heeft heel wat in beweging gezet en heeft geleid tot concrete resultaten en ambitieuze toekomstplannen.

Meer weten »

februari 2020

Waterstof-businessevent HyVolution

4 februari, 2020 - 5 februari, 2020
Parc Floral de Paris, Route de la Pyramide
Parijs, 75012 Frankrijk
+ Google Maps

Op 4 en 5 februari 2020 vindt het tweejaarlijks waterstof-businessevent HyVolution voor de derde keer in Parijs plaats. Het is na de Hannover Messe het grootste waterstofevenement in Europa, bestaande uit een beurs met conferentie en B2B meetings. Meer informatie in dit bericht.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen