Close

Waterstofsessie China Business Week

Benieuwd naar de mogelijkheden, uitdagingen en kansen van ondernemen in China op het gebied van waterstof? Neem dan deel aan de Waterstofsessie tijdens de China Business Week!

De Regionale Ontwikkelingsmaatschappij voor de Regio Utrecht helpt innovatieve bedrijven te groeien van startup naar scale-up en van goede ‘proof of concepts’ naar concrete innovatie. Inclusief de begeleiding van de stap naar het buitenland, door het organiseren van missies, deelname aan beurzen, business weeks, het leggen van relevante contacten etc. 

In dit kader vindt binnenkort de China Business Week plaats. Onderdeel daarvan is een Waterstofsessie op 15 september met een plenaire sessie van 09.30 -10.00 en een break-out van 10.15-11.15 uur. 

Presentator Erik Peekel spreekt tijdens deze sessie met Fons Klein Tuente, Innovatie afdeling Consulaat-Generaal Guangzhou; Maarten Bijl, SHV Energy China en Arnoud van de Bree van Nedstack Fuel Cell Technology.

Er wordt ingegaan op de uitdagingen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen in de sector op de Chinese markt; welke ondersteuning er vanuit de overheid wordt geboden; waarom het zo belangrijk is dat Nederlandse spelers zich gezamenlijk positioneren op de Chinese markt. De inhoud van het programma is als volgt:

  • Marktsituatie in China
  • Kansen voor NL bedrijven
  • Uitdagingen en risico’s
  • Tips & tricks en mogelijke anekdotes

Meer informatie en aanmelden kan via: https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/china-business-week-2020