Close

Waterstof in mobiliteit: van plannen naar praktijk

EV Experience sponsort het H2 congres

Maarten Pompen (oprichter EV Experience):

De EV Experience is sinds 2020 hét Nederlandse jaarlijkse platform waar de bezoeker begint bij ervaren van emissievrij vervoer om enthousiasme te creëren, om vervolgens de juiste kennis tot zich te nemen.  Het circuit van Zandvoort is de uitvalsbasis en drie dagen lang zijn alle pitboxen omgebouwd tot pop-upstores van diverse automerken. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, maar stap je zelf in een FCEV  en ervaar je hoe het is om emissievrij te rijden.

O.a. de Hyundai Nexo en Toyota Mirai zijn aanwezig met hun FCEV’s.

Met de komst van emissievrije zones in en buiten stedelijke gebieden, zoeken tal van bedrijven naar nieuwe innovatieve oplossingen. De aandrijving van waterstof voor de logistieke sector is van cruciaal belang. Samen met de organiserende partijen ben ik trots op het Waterstofcongres; want het is essentieel om kennis met elkaar te delen om een emissievrije toekomst mogelijk te maken.

Wilt u voorafgaand aan het H2 congres op vrijdag 23 september een FCEV ervaren, schrijft u dan in voor het congres en ontvang tevens toegang tot de EV Experience.

Inschrijven voor het H2 congres doet u hier.

Voor meer informatie over de EV Experience klik u hier.