Close

Virtuele handelsmissie Verenigd Koninkrijk – waterstof en maritiem 7 en 11 oktober 2021

Heeft u innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen rond de thema’s waterstof en maritiem (slimme havenontwikkeling en duurzame scheepvaart)? En wilt u zakendoen en contacten leggen in het Verenigd Koninkrijk? Neem dan op donderdag 7 en maandag 11 oktober 2021 deel aan deze virtuele handelsmissie.

Deze missie is volledig virtueel. U hoeft dus niet op reis.

Voor wie?
De missie richt zich op bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn op de thema’s waterstof (energietransitie) en maritiem (slimme havenontwikkeling en duurzame scheepvaart).

Voor meer informatie over de missie, het programma en de kansen voor genoemde sectoren zie:
www.rvo.nl/MissieVK2021

Matchmaking op maat
Het is aan te bevelen om in te schrijven voor ‘matchmaking op maat’. Hierbij maakt een professionele matchmaker voor u rond 5 gerichte matchmakingafspraken. Dit gebeurt op basis van uw bedrijfsprofiel en uw specifieke behoeften. Aan ‘matchmaking op maat’ kunnen maximaal 25 bedrijven deelnemen. Deadline inschrijving: vrijdag 3 september.

Aanmelden: Meld u aan voor deelname. Dat kan tot en met vrijdag 1 oktober.
Kosten: Deelname kost € 250 per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers, deze prijs geldt ook bij 1 deelnemer). Elke 3e en volgende deelnemer betaalt € 125. Dit is inclusief ‘vrije matchmaking’. Matchmaking op maat kan tot en met vrijdag 3 september. Voor individuele matchmaking op maat betaalt uw organisatie € 250 extra. Let op: Na vrijdag 3 september is ‘matchmaking op maat’ niet meer mogelijk.
Contact: Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Alexander van der Kaa, projectleider missies
E: alexander.vanderkaa@rvo.nl

Jos Hermsen, projectleider missies
E: jos.hermsen@rvo.nl

Organisatie De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze virtuele missie in nauwe samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de Nederlandse ambassade in Londen, het Netherlands Business Support Office in Manchester en betrokken brancheorganisaties.

Zie voor meer informatie: https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/virtuele-handelsmissie-verenigd-koninkrijk-waterstof-en-maritiem-7-en-11-oktober-2021

Klik hier om je aan te melden: https://missie-vk-2021.b2match.io/

 

Voor vragen over dit bericht verwijzen wij graag door naar RVO.