Close

VIRO Vlaardingen

THE PERFORMANCE OF TECHNOLOGY

De toekomst vormgeven. Dat zien we bij VIRO als de belangrijkste taak en uitdaging van de moderne technologie. We denken dat technologische innovatie het succes van de industrie bepaalt. Met de juiste mix van mensen en expertises helpen we onze klanten bij de ontwikkeling en optimalisatie van hun producten en processen.

Multidisciplinair ingenieursbureau
VIRO is een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in projectmanagement en engineering. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland werken onze 750 medewerkers wereldwijd voor opdrachtgevers in de aerospace, attractiebouw, automotive, defensie, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, machinebouw, maritieme sector, procesindustrie en semiconductor industrie.

Helpen beter te presteren
We helpen onze industriële klanten al meer dan 50 jaar bij het realiseren van hun projecten en dromen. Zowel binnen VIRO als intern bij de klant kijken onze engineers met een frisse blik naar de projecten. Of het nu gaat om bestaande of nieuwe producten, machines, voertuigen, productielijnen of plants, kleinbedrijf of multinational, we adviseren en begeleiden op maat.
Samen met de klant bekijken we hoe het beter, sneller, efficiënter kan. Out of the box, maar goed doordacht met als doel de ambities van onze klant te verwezenlijken. Inspirerend, uitdagend en betrokken.

Waterstof en renewables
We zijn er van overtuigd dat de energietransitie veel kansen biedt. Kansen voor nieuwe energiebronnen, energiedragers en nieuwe partijen die hier actief in zijn. Door de brede ervaring van onze medewerkers en de jonge toekomstgerichte cultuur van VIRO kunnen we de energietransitie stimuleren in verschillende rollen. We kunnen bijdragen aan het bedenken van innovatieve oplossingen, maar ook organisaties en sectoren aan elkaar verbinden.

We zijn vaak de eerste gesprekspartner omdat we onze klanten altijd vooruit kunnen helpen; hetzij direct, hetzij via onze partners. Heeft u een vraag waarvan u nog niet weet waar u moet beginnen? Of weet u dat wel en wilt u zo snel mogelijk starten? Neem dan vandaag nog contact op.

Contactgegevens
ing. Marcel Mataheru, Afdelingshoofd
Burg. van Lierplein 73
3134 ZB Vlaardingen

T: +31 10 409 2650
M: 06 29 700 194
E: M.Mataheru@viro-group.com
www.viro-group.com