Close

Teesing

Internationale Leverancier

Sinds 1952 is Teesing een internationale leverancier van koppelingenbuizenafsluiters, systemen en assemblages voor Industriële toepassingen, Submicron technologie en Alternatieve energie in pneumatiek, hydrauliek, instrumentatie en transport van media.

We leveren een volledig pakket producten en diensten die u nodig heeft voor uw applicatie. Gespecialiseerde kennis van onze producten en markten stelt ons in staat snel te reageren op al uw vragen over het transport van gassen en vloeistoffen naar de plaats van gebruik. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we bovendien aangepaste producten en assemblages leveren die ontwikkelt zijn om te voldoen aan de specificaties van uw kritieke proceseisen.

Teesing Wereldwijd

Met vestigingen in Nederland (ISO-gecertificeerd hoofdkantoor in Rijswijk), de VS (New Jersey), Taiwan (Zhubei City)  en China (Beijing) zijn we wereldwijd actief in verschillende zeer gespecialiseerde markten zoals de medische/farmaceutische industrie, waterzuiveringsbedrijven, automobielindustrie, spoorwegen, halfgeleiderindustrie en alternatieve brandstoffen.

Merken en producten

Teesing biedt een groot assortiment producten aan van diverse merken zoals bijvoorbeeld Serto, WEH, Vögtlin en Thermon.
Echter werken wij merk- en productonafhankelijk zodat wij per project of applicatie precies de juiste producten kunnen selecteren.

Teesing Systems en Engineering

Teesing heeft zijn eigen technische afdeling die onderdelen en assemblages kan ontwikkelen in samenspraak met onze klanten.
Door nauw samen te werken met onze klanten en met ondersteuning van de nieuwste technologie, kunnen wij de juiste producten en samenstellingen voor elk specifiek project uitwerken.

Contact

Teesing BV
Verrijn Stuartlaan 7
2288 EK Rijswijk
Nederland

Contactpersoon: Carla Jansen
Email: c.jansen@nwba.nl
Tel: 070 413 07 00