Teesing

« Terug naar het overzicht


: Mevrouw Carla Jansen : Verrijn Stuartlaan 40: 2288 EL Rijswijk: Postbus 16: 2280 AA Rijswijk: c.jansen@teesing.nl: http://www.teesing.com

    Sinds 1952 is Teesing een internationale leverancier van koppelingen, buizen, afsluiters, systemen en assemblages voor industriële toepassingen, submicron-technologie en alternatieve energie in pneumatiek, hydrauliek, instrumentatie en transport van media. We leveren een volledig pakket producten en diensten die u nodig heeft voor uw applicatie. Gespecialiseerde kennis van onze producten en markten stelt ons in staat snel te reageren op al uw vragen over het transport van gassen en vloeistoffen naar de plaats van gebruik. Teesing heeft een eigen engineering afdeling die onderdelen en samenstellingen ontwikkelt in samenspraak met haar klanten. Ook in latere fases van het proces kan Teesing technische ondersteuning in het proces aanbieden, zoals de productie ervan of het testen van het product volgens de specifieke eisen van de klant.

    Teesing, is reeds jaren bezig met het optimaliseren van de kritieke processen om het “waterstofrijden” in de toekomst praktisch en duurzaam mogelijk te kunnen maken. Naast toepassingen in de automotive sector zijn er natuurlijk een legio aan toepassingen denkbaar waarbij waterstof als alternatieve brandstof kan dienen. Naast het leveren van diverse producten specifiek voor brandstofsystemen voor waterstof heeft Teesing een systeem ontwikkeld waarbij de expansie wordt tegengegaan. De cilinder wordt eerst gevuld met water met een druk van 700 bar, waarna het water wordt verplaatst door waterstof gas met 700 bar in de cilinder te brengen. De prototypes zijn succesvol getest en er is reeds een patent afgegeven.

    Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over waterstof of een van onze andere producten of services.