Air Products Nederland B.V.

« Terug naar het overzicht


: Frank Schnitzeler: Business Development Manager: Air Products Nederland BV: Boyneweg 10: NL-3197 LK Botlek-Rotterdam: +31 (0)10-2961300 : +31 (0)6-51347084: schnitf@airproducts.com: http://www.airproducts.com/

    Air Products Nederland B.V. is onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Air Products & Chemicals Inc. Wereldwijd is dit bedrijf de grootste leverancier van waterstof en als zodanig werkt het ook in de voorhoede van de ontwikkeling van waterstoftechnologieën. Air Products werkt aan veilige, kostenefficiënte waterstofproductie door deelname aan verschillende demonstratieprojecten in de Verenigde Staten en Europa.

    Air Products Nederland B.V. bedient de Nederlandse markt voor industriële-, specialiteits- en medische gassen, d.m.v. levering per pijpleiding en/of in bulk en cilinders. Daartoe heeft zij een verkooporganisatie in Amsterdam, ruim 120 lokale verkooppunten en productielocaties in Pernis, Rozenburg en Terneuzen. Als aanvulling op de levering van gassen biedt Air Products een groot aantal services, zoals advies over de manier waarop gastoepassingen de productiviteit van processen verbeteren; installatie, onderhoud en regelmatige inspectie van gasapparatuur; veiligheidsinformatie, training en risicobeoordeling; een reinigings-, inertiseer- en druktest-service; en het beheer van gassen on site.