Close

Symposium Waterstoftechnologie in Gelderland

Provincie Gelderland, Gemeente Arnhem en diverse bedrijven en instellingen uit de regio werken samen aan de ontwikkeling en toepassing van waterstoftechnologie. Op 15 maart 2018 aanstaande organiseert de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in samenwerking met de Nederlandse Waterstof en Brandstofcel Associatie een symposium over toepassing van waterstoftechnologie in de regio.

In Gelderland, en met name de regio Arnhem, bevindt zich een uniek kenniscluster rondom waterstoftechnologie, waarin diverse bedrijven en instellingen samenwerken aan de ontwikkeling en toepassing van waterstoftechnologie. Hiermee leveren zij een significante bijdrage aan de energietransitie en de regionale economie.

Op 15 maart aanstaande zal een symposium gehouden worden over de toepassing van waterstof in de regio en de ontwikkeling van uiteenlopende waterstoftechnologieën. Verschillende stakeholders spreken over het gebruik, de productie en het beleid rondom waterstof. Onderwerpen als brandstofcellen, transport, waterstofproductie- en opslag en toepassingsmogelijkheden in de regio komen aan bod.

Het symposium vindt plaats op de HAN van 9.30 tot 13.00 en wordt afgesloten met een lunch. U kunt zich kosteloos aanmelden via de link onderaan dit bericht.

Na afloop van het event vindt de algemene ledenvergadering van de Nederlandse Waterstof Brandstofcel Associatie plaats.

Meer informatie en aanmelden kan via deze link.