Close

Stephan Bredewold spreekt op congres “Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk”

Eén van de sprekers tijdens dit congres is Stephan Bredewold, directeur van Fountain Fuel.

Zonder energie staat alles stil. Klimaat, schone lucht, geopolitiek, netcongestie en leveringszekerheid spelen een rol bij de keuzes die we maken om de energietransitie te laten slagen.

Cruciaal is de opslag en distributie van duurzame energie. Daarvoor zijn verschillende technieken beschikbaar. In mobiliteit is waterstof soms de beste oplossing. In andere situaties is batterij-elektrisch de beste keuze. Bij onze stations combineren we beide technieken. Batterij-elektrisch laden is al ‘onderweg’, waterstof tanken gaat nu een vlucht nemen.

Waterstof voor mobiliteit heeft alles in zich om een disruptieve technologie te worden, net zoals mobiele telefonie, internet en big data dat ook waren. Nieuwe businessmodellen en samenwerkingsverbanden zullen ontstaan. Fountain Fuel zal in die context haar first-mover advantage gebruiken om bij te dragen aan de energietransitie en een substantieel marktaandeel te verwerven.

In  samenwerking met robuuste partners, maar ook lokale stakeholders wordt gewerkt aan een netwerk zero emissie energie stations. Stephan Bredewold zal in zijn presentatie de visie en strategie van Fountain Fuel toelichten en doet bovendien een handreiking voor mogelijkheden tot samenwerking.

Bent u ook nieuwsgierig naar de visie van Stephan, meldt u dan aan via Eventbrite en kom op 23 september 2022 naar Circuit Zandvoort – Dutch Grand Prix Lounge.

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op 23 september 2022 om 13.30 uur.