Close

Save the date: Handelsmissie Groene Waterstof Chili

Bied uw bedrijf technologie en/of diensten aan op het gebied van groene waterstof? Bent u geïnteresseerd om groene waterstof van Chili af te nemen? Of wilt u investeren in de ontwikkeling van de Chileense waterstofproductie, -opslag of -transport? Ga dan van 6 tot en met 11 november mee met de handelsmissie naar Chili. De aanmelding opent maandag 1 augustus.

Chili
Chili zet in op de ontwikkeling van hernieuwbare energie. Het land wordt een belangrijke speler als producent van groene waterstof, bijvoorbeeld voor de exportmarkt. Nederland heeft veel kennis van productie, opslag en transport, duurzame havenontwikkeling en milieu-impactanalyses. Deze kennis is van enorme waarde voor Chili.

Voor wie?
Deze missie is voor innovatieve bedrijven met technologieën, producten of services op het gebied van groene waterstof. De missie is interessant voor de volgende partijen:

  • Bedrijven in hardware
  • Softwarebedrijven
  • Kennisinstellingen

Kosten: Deelname kost € 500 exclusief btw per organisatie. Er mogen maximaal 2 deelnemers mee per organisatie. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten? Heeft u vragen over deze handelsmissie, neem dan contact op met:

Jeroen Blom
Business Development Coach Latijns-Amerika
M +316 11 69 08 25
E: jeroen.blom@rvo.nl

MEER INFORMATIE