Close

RVO Innovatiemissie Waterstof Zuid-Korea 2021

De RVO organiseert dit jaar twee innovatiemissies naar Zuid-Korea om marktkansen en potentiële samenwerkingspartners op het gebied van waterstof te verkennen. De eerste missie vindt plaats van 8 t/m 10 september 2021, de tweede missie van 10 t/m 12 november 2021.

RVO geeft aan dat de innovatiemissie bij voorkeur geschikt is voor R&D managers, CTO’s, CEO’s en business development managers van geïnteresseerde bedrijven, kennisinstellingen en overheden die actief zijn in de waterstofketen.

RVO meldt het volgende over het programma:

“We stellen een programma op, verspreid over twee keer drie dagen in het najaar van 2021, bestaande uit een Nederland paviljoen op het H2 Mobility+Energy Show in Seoul van 8-10 september en het H2World in Ulsan van 10-12 november. Op beide beurzen kan de ambassade of een eventuele Koreaanse agent uw bedrijf via posters, brochures, filmpjes, powerpoints, etc op de beurzen promoten. Er zullen thematische seminars/workshops en 1-op-1 B2B matchmakinggesprekken georganiseerd worden.

Als de reisbeperkingen (twee weken quarantaine) naar Korea zijn opgeheven, bent u van harte welkom om fysiek bij één van de beurzen of beide beurzen aanwezig te zijn.

*Mocht u besluiten om op eigen initiatief naar Zuid-Korea af te reizen, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de geldende inreisverplichtingen. De ambassade kan u daarbij ondersteunen. In geval het inreizen onmogelijk is, is RVO niet verantwoordelijk voor de kosten die u gemaakt heeft.

Programma onderdelen H2 Mobility+Energy Show:

  • Nederland Paviljoen
  • Internationale Waterstof Conferentie
  • B2B matchmaking door RVO, ambassade en ED Research
  • Buyers matchmaking door KOTRA
  • H2 Innovation Award door Korea

Programma onderdelen H2World

  • Nederland Paviljoen
  • Internationaal Waterstof Forum
  • B2B Matchmaking door H2World Organizing Committee
  • Networking Webinar voor de Nederlandse deelnemers
  • Indien reizen naar Korea mogelijk zal Uslan een tour langs verschillende waterstof sites in en rond de stad voor buitenlanders organiseren.

Deelnemen

Om deel te nemen kunt u zich voor 7 september 2021 aanmelden via het registratieformulier van B2match: https://h2-missions-to-korea-at.b2match.io/home

Voor vragen kunt u terecht bij de volgende personen:

Tong Jiang
Adviseur Internationale Technologie en Innovatie Samenwerking
tong.jiang@rvo.nl

 

Peter Wijlhuizen
Innovatie Attaché op de Nederlandse Ambassade in Seoul
pw@nost-korea.com

 

Liesbeth Linssen
Event Coördinator
innovatiemissies@rvo.nl