Close

Interactieve sessies DKTI-transport

Om kennisdeling tussen DKTI projectdeelnemers en de sector onderling te stimuleren organiseren Rijkswaterstaat (RWS), RVO en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) interactieve sessies op 7, 8, 14 en 15 september.

Wilt u meer weten over de ervaringen en lessen van andere DKTI-projectdeelnemers? Volg dan in september de webinars over voertuigproductie, laadinfra, vrachtvervoer en waterstofinfra. De sessies duren ongeveer 1,5 uur. U ontvangt vooraf een link naar het webinar. Inschrijven voor de sessie kan ook als u nog niet eerder aan een DKTI-project heeft deelgenomen. Aanmelden kan via dit registratieformulier.

De subsidie Demonstratie klimaattechnologieën en -innovaties in transport (DKTI-transport) richt zich op het versnellen van de productontwikkeling in de gehele transportsector ter invulling van het Klimaatakkoord en de Duurzame Brandstofvisie. Het ondersteunt een breed scala aan projecten voor duurzaam vervoer waarvan de innovatie nog niet of nog maar pas op de markt is, maar op de langere termijn wel levensvatbaar zijn. Zoals transportoplossingen met een lage of geen CO2-uitstoot, en op thema’s als elektrisch rijden en varen, rijden op waterstof, biobrandstoffen in luchtvaart, scheepvaart en zwaar wegverkeer.

Meer informatie: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/dkti-transport en https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/sessie-1-webinar-dkti-transportinnovatie-voertuigproductie