Close

Innovatiemissie Zuid-Korea

Actief op het gebied van waterstof? Interesse om marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid-Korea te verkennen? Meld u dan aan voor de innovatiemissie georganiseerd door het RVO naar Zuid-Korea van 16-20 maart! De insteek van deze missie is een kleinschalige, inhoudelijke missie met focus op energie en mobiliteit. Aanmelden kan tot 31 januari 2020.

Waarom Zuid-Korea?
Zuid-Korea ziet waterstof als één van de energiedragers die fossiele brandstoffen moeten gaan vervangen. In de komende jaren zal veel worden geïnvesteerd in onderzoek en infrastructuur: 310 H2-tankstations in 2022; 1GW aan fuel cells voor de gebouwde omgeving in 2022; 120.000 vrachtwagens en 40.000 bussen in 2040. In december 2019 zal de Koreaanse overheid drie waterstof pilot-steden bekend maken. Korea is op zoek naar oplossingen en kennis voor o.a. productie, opslag, overslag en veiligheid.

Voor wie
De missie is bij voorkeur geschikt voor R&D managers, CTO’s, CEO’s en business development managers van geïnteresseerde bedrijven en kennisinstellingen, mogelijk aangevuld met overheidsvertegenwoordigers die actief zijn in de waterstofketen, van de productieketen (productie, transport en opslag) tot gebruik (energiesector, mobiliteit en gebouwde omgeving). U wilt Zuid-Koreaanse kennis en investeringen naar Nederland aantrekken, of u wilt innovatiesamenwerking aangaan met Zuid-Koreaanse partijen.

Programma
De missie vindt plaats van 16 tot en met 20 maart 2020 in Seoul, Zuid-Korea. Het bestaat uit een vierdaags-programma vol netwerkactiviteiten, bedrijfsbezoeken, seminars/workshops en ruimte voor maatwerk op basis van uw specifieke behoeftes. Daarnaast zijn we aanwezig op de ‘H2 Mobility+Energy Show‘ (waterstof EXPO) in Seoul.

Kosten
De kosten voor deelname aan de innovatiemissie bedragen €250 exclusief btw per persoon.

Deelname is inclusief:
– Collectief programma;
– Transfers van en naar programmaonderdelen;
– Lunch en diners indien vermeld in het programma.

Deelname is exclusief:
– Reis- en verblijfkosten (hotels en intercontinentale vluchten);
– Alle individuele kosten.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze innovatiemissie? Meldt u dan vóór 31 januari 2020 aan via dit online registratieformulier. Definitieve deelname hangt af van het aantal beschikbare plekken. Ook kijken wij hoe goed uw technologie binnen de scope en het doel van de missie past.

Let op: Er is plek voor maximaal 10 organisaties om deel te nemen aan deze missie. De missie is bedoeld voor 1 persoon per organisatie.

Meer informatie
Meer informatie over de innovatiemissie kunt u hier vinden.