Close

Imi Precision Engineering

Over Imi Precision Engineering

We zijn marktleider op het gebied van pneumatische en Fluid Control technologieën Overal waar precisie, snelheid en technische betrouwbaarheid noodzakelijk zijn, leveren wij uitzonderlijke oplossingen die de productiviteit en efficiëntie van de installaties van onze klanten verbetert.
Als onderneming proberen wij om de uitdagingen van onze klanten te begrijpen. Vervolgens verbinden wij onze producten, mensen en expertise om uitstekende service en oplossingen aan te leveren. Deze verbeteren in veel gevallen de prestaties van machines van onze klanten.
Wij noemen dit Engineering GREAT en bedienen onze klanten via een eersteklas portfolio met high performance producten, en intensieve samenwerking om uitdagingen aan te gaan en tevens door een wereldwijd netwerk van betrouwbare ondersteuning ter plaatse.

Wij beschikken over een wereldwijde productiecapaciteit en technische expertisecentra die elk zijn toegewijd aan het ontwikkelen en zeer zorgvuldig testen van nieuwe high performance producten om gericht te kunnen voldoen aan de behoeften van de industrie en de toepassingen. Wij helpen bij het verbeteren van prestaties, en het verminderen van downtime en energieverbruik bij productielijnen wereldwijd. Onze portfolio omvat IMI Norgren, IMI Buschjost, IMI FAS, IMI Herion en IMI Maxseal. Door de jaren heen hebben zij hun nut bewezen en behoren zij tot de meest vertrouwde namen in de pneumatische en flow-control technologie. Deze portfolio wordt continu aangevuld met een innovatieprogramma en de ontwikkeling van nieuwe producten. Hierdoor kunnen wij onze klanten helpen bij het aangaan van ’s werelds grootste technische uitdagingen – betrouwbaar, veilig en efficiënt.

Contact

Contactpersoon: De heer Lourens Derksen
Functie: Business Development Manager
Adres: Versterkerstraat 6
Postcode en Plaats: 1322 AP Almere
Telefoon: +31 (0)6 15 37 78 00
Email: lourens.derksen@imi-precision.com
Website: https://www.imi-precision.com/nl/nl/