Close

HyMove

Over HyMove

HyMove ontwikkelt en produceert topkwaliteit waterstof brandstofcelsystemen voor toepassing als range extender in elektrische bussen en vuilniswagens en als stationaire generator (bijvoorbeeld bij bouwplaatsen).

De HyMove brandstofcelsystemen zijn uitermate energie efficiënt, hebben een lange levensduur, een lang onderhoudsinterval, zijn kostenefficiënt waardoor ze een zeer lage TCO (total cost of ownership) hebben. Een elektrische (stads)bus met een HyMove range extender heeft een actieradius van 450 km.

De HyMove brandstofcelsystemen voldoen aan de industriële normen voor wat betreft kwaliteit, duurzaamheid en geschiktheid. Ze zijn automotive gecertificeerd en kunnen in ieder merk elektrisch voertuig “plug and play” worden ingebouwd (certificering 79/2009, ECE 406/2010).

HyMove produceert volgens de hoogste kwaliteitsnormen en werkt met de best beschikbare componenten van de beste toeleveranciers. In Nederland heeft HyMove de meeste ervaring met het bouwen van waterstof brandstofcelsystemen.

HyMove produceert brandstofcelsystemen voor de Poolse busbouwers Solbus en Ursus Bus.

Momenteel rijdt een 12 m waterstofbus van Solbus met een HyMove brandstofcelsysteem in de dienstregeling van Syntus in Apeldoorn.

Contact

Contactpersoon: Theo Hendriks
Adres: Westervoortsedijk 73
Postcode en Plaats: 6827 AV Arnhem
Telefoon: +3 (0)6 211 744 46
Mobiel: +31 (0)6 270 556 35
Email: theo.hendriks@hymove.nl
Website: http://www.hymove.nl