Close

Fluidwell

Fluidwell ontwikkelt en levert producten voor toepassing in met name explosiegevaarlijke omgevingen.
Met bijna 30 jaar ervaring zijn wij internationaal OEM partner in de meet- en regeltechniek, met zeer diverse toepassingen in de olie-, gas- en waterstof industrie. Onze kernexpertise is het ontwikkelen, certificeren, assembleren en vermarkten van ATEX, IECEx, CSA en FM gecertificeerde producten.

In Nederland beschikt Fluidwell over een volledige multidisciplinaire R&D afdeling voor het ontwikkelen en certificeren van maatwerkproducten. Uniek daarbij is onze hoogwaardig ingerichte en Ex-gecertificeerde werkplaats voor het assembleren van onze producten. Wij richten ons op het toevoegen van waarde en het opbouwen van een wederzijds aantrekkelijke en langdurige relatie.
Kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiency is waar wij voor staan, met één doel voor ogen: your succes counts.

Fluidwell heeft een ijkwaardig truck-dispenser systeem ontwikkeld welke Europees-breed wordt ingezet bij het bevoorraden van waterstoftankstations (HRS), grootverbruikers en opslaglocaties. In de toeleveringsketen voor veilige waterstofproductie zijn wij op meerdere vlakken internationaal actief en zoeken wij nieuwe samenwerkingsverbanden.

Contact
Eric Rath
e.rath@fluidwell.com
www.fluidwell.com