Close

Fluidwell

Over Fluidwell

Fluidwell ontwikkelt en levert producten voor toepassing in met name explosiegevaarlijke omgevingen.
In bijna 30 jaar zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaande internationale OEM partner in de meet- en regeltechniek, met zeer diverse toepassingen in de olie-, gas- en waterstof industrie. Onze kernexpertise is het ontwikkelen, certificeren, assembleren en internationaal vermarkten van ATEX, IECEx, CSA en FM gecertificeerde producten.

Binnen waterstof leggen we ons toe op het ontwikkelen en assembleren van electrolyzers op basis van PEM en AEM in samenwerking met onze strategische partners. Onze focus ligt daarbij op decentrale waterstof productie met behulp van standaard (koppelbare) systemen van 50-500kW welke typisch worden gevoed door een intermitterende bron.

Daarnaast heeft Fluidwell een ijkwaardig truck-dispenser systeem ontwikkeld welke Europees-breed wordt ingezet op tubetrailers bij het bevoorraden van waterstoftankstations (HRS), grootverbruikers en opslaglocaties.

In de toeleveringsketen voor veilige waterstofproductie zijn wij op meerdere vlakken internationaal actief en zoeken wij nieuwe samenwerkingsverbanden.

Actief in de volgende thema’s:

  • Techniek: Productie (Elektrolyse/etc.)
  • Techniek: O&M (Onderhoud/Beheer/Meten)

Contact

Naam Bedrijf: Fluidwell bv
Bedrijfswebsite: www.fluidwell.com
Adres: Voltaweg 23, 5466 AZ Veghel
Tel. bedrijf: +31 (0)413 343786
E-mailadres bedrijf: mail@fluidwell.com
Naam contactpersoon: E. Rath
Functie contactpersoon: Directeur
Tel. contactpersoon: +31 (0)413 343786
E-mailadres contactpersoon: e.rath@fluidwell.com