Close
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waterstof Innovatiemissie China

23 september, 2019 - 28 september, 2019

Bent u actief op het gebied van waterstof én heeft u interesse om de mogelijkheden voor
u en uw bedrijf in de Chinese markt uit te breiden, of juist te verkennen? Neem dan deel aan de Innovatiemissie naar China die zal plaatsvinden van 23 tot 28 september 2019.

De missie naar China wordt georganiseerd door Oost NL, het Holland Innovation Network China en het NBSO Wuhan, vanuit de Provincie Gelderland, en zal worden geleid door een hoge bestuurder. Gelderland en de provincie Hubei, waar Wuhan de hoofdstad van is, hebben een langlopende zusterrelatie. Wuhan is een van de belangrijkste centra voor waterstoftechnologie. Tijdens de 4e International Hydrogen Fuel Cell Vehicle Conference in Rugao van 26-28 september zal de gehele waterstofketen van China en belangrijke internationale spelers aanwezig zijn. De conferentie focust op waterstofmobiliteit. Het programma zal een combinatie zijn van seminars, matchmaking sessies en site visits. Verder trachten wij spreektijd te regelen voor Nederlandse bedrijven op de conferentie. Deze missie staat open voor bedrijven uit heel Nederland, met een focus op Oost-Nederland.

Meer informatie en informatiebijeenkomst
Wilt u meer weten over de innovatiemissie naar China? Lees hier aanvullende informatie of kom op dinsdag 25 juni naar de informatiebijeenkomst bij RVO in Utrecht. Deze bijeenkomst heeft als doel met geïnteresseerde deelnemers te praten over het programma, de doelen en de resultaten van de missies. Voor interesse in deze bijeenkomst kunt u een email sturen naar innovatiemissies@rvo.nl. U wordt dan op de hoogte gehouden van de exacte tijden en locatie.

Gegevens

Begin:
23 september, 2019
Einde:
28 september, 2019
Evenement Categorieën:
,

Locatie

China