Close
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Virtuele innovatiemissie Waterstof Zuid-Korea en Japan

12 oktober, 2020 - 23 oktober, 2020

Interesse om de markt- en samenwerkingskansen in Zuid Korea en Japan te verkennen? Meld u dan aan voor deze virtuele innovatiemissie die plaats vindt tussen 12 en 23 oktober. Het programma is verspreid over twee weken en bestaat uit: netwerkactiviteiten, virtuele bedrijfsbezoeken, thematische seminars/workshops en een-op-eengesprekken/matchmaking.

Deze missie is bij voorkeur geschikt voor R&D managers, CTO’s, CEO’s en business development managers van geïnteresseerde bedrijven, kennisinstellingen en overheden die actief zijn in de waterstofketen.

De virtuele missie focust rondom de volgende thema’s:

  • Beleid: bilaterale gesprekken over beleid, strategie en roadmaps.
  • Supply Chain: thematische gesprekken over productie, opslag en transport van waterstof.
  • Smart Cities: thematische gesprekken over mobiliteit (waaronder laad infrastructuur, voertuigen) en het gebruik van waterstof in de gebouwde omgeving.

De missie is bedoeld voor deelnemers die een actieve bijdrage leveren tijdens de gesprekken en online bijeenkomsten. De organisatie vindt het belangrijk dat de organisaties die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van de missie passen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie. Deelname wordt bevestigd in de week van 14 september.

Meer informatie: https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/virtuele-innovatiemissie-waterstof-zuid-korea-en-japan

Gegevens

Begin:
12 oktober, 2020
Einde:
23 oktober, 2020
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/virtuele-innovatiemissie-waterstof-zuid-korea-en-japan

Locatie

Online