Close
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationaal Waterstof Congres

15 december, 2022

Het Klimaatakkoord streeft naar vermindering van de CO₂-uitstoot in 2030 met 49% ten opzichte van 1990. Om de ambitie van 500 MW elektrolyservermogen in 2025 en 3 a 4 GW in 2030 te halen, is het cruciaal om onder andere duurzame waterstof op te wekken en grootschalig in te zetten. Hier is een goede samenwerking tussen de publieke en private sector voor essentieel. Waar Nederland geschikt lijkt voor een transitie naar waterstof, laten de cijfers duidelijk zien dat we nog maar aan het begin staan van de ontwikkeling van groene waterstof.

Wil jij ook liever gisteren dan vandaag de volgende stappen zetten in deze transitie en leren van en met collega waterstof experts? En wil je weten hoe jij vanuit jouw rol effectief kunt bijdragen aan het opschalen en innoveren van waterstoftechnieken?

Bekijk het voorlopige congresprogramma

Tijdens het Nationaal Waterstof Congres staat Verbinden, Versnellen en Faciliteren centraal. Er is uitgebreid ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan over de uitdagingen en kansen binnen de waterstoftransitie. Er wordt ingezoomd op bestaande voorbeeldprojecten en gebrainstormd over effectieve vervolgstappen.
Met het doel: Samen in de hoogste versnelling naar een duurzame energievoorziening!

Gegevens

Datum:
15 december, 2022
Site:
https://euroforum.nl/energie/congres-waterstof/

Locatie

Jaarbeurs Utrecht Supernova
Jaarbeursplein 6
Utrecht, 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)30 295 5881