Close
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovatiemissie Zuid-Korea

16 maart, 2020 - 20 maart, 2020

€250

Het RVO organiseert van 16-20 maart een innovatiemissie naar Zuid-Korea. De insteek van deze missie is een kleinschalige, inhoudelijke missie met focus meer op energie en mobiliteit. Bent u actief op het gebied van waterstof en heeft u interesse om marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid-Korea te verkennen? Meld u dan aan voor deze innovatiemissie!

Programma
De missie vindt plaats van 16 tot en met 20 maart 2020 in Seoul, Zuid-Korea. Het bestaat uit een vierdaags-programma vol netwerkactiviteiten, bedrijfsbezoeken, seminars/workshops en ruimte voor maatwerk op basis van uw specifieke behoeftes. Daarnaast zijn we aanwezig op de ‘H2 Mobility+Energy Show‘ (waterstof EXPO) in Seoul.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze innovatiemissie? Meldt u dan vóór 31 januari 2020 aan via dit online registratieformulier. Definitieve deelname hangt af van het aantal beschikbare plekken. Ook kijken wij hoe goed uw technologie binnen de scope en het doel van de missie past.

Let op: Er is plek voor maximaal 10 organisaties om deel te nemen aan deze missie. De missie is bedoeld voor 1 persoon per organisatie.

Meer informatie
Meer informatie over de innovatiemissie kunt u hier vinden.

Gegevens

Begin:
16 maart, 2020
Einde:
20 maart, 2020
Kosten:
€250
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/innovatiemissie-waterstof-zuid-korea

Locatie

Seoul, Zuid-Korea