Close

Erik Middelman Innovation award 2021

Vanaf 2010 wordt de EMI award uitgereikt door de NWBA. Deze award is speciaal ontworpen door de NWBA en wordt uitgereikt aan personen die baanbrekend werk hebben verricht in het implementeren van de waterstofeconomie, bijvoorbeeld door het verhogen van zichtbaarheid, ontwikkelen van technologie en bedrijfsmatige activiteiten of het samenbrengen van groepen.

Op 26 november 2020 werd de award uitgereikt aan Jan Piet van der Meer voor zijn onvermoeide bijdrage aan de implementatie van waterstof in de afgelopen 20 jaar. De heer Van der Meer werd genomineerd door de leden van de NWBA.

Ook in 2021 is het bestuur voornemens om de EMI award uit te reiken en vragen wij u (de leden) om iemand te nomineren voor deze award. Wij verzoeken u niet alleen een naam te noemen, maar ook om uw nominatie te beargumenteren. Alle nominaties zullen door het bestuur worden geëvalueerd, waarna de award eind 2021 zal worden uitgereikt.

De nominatie mag ook een niet-lid van de NWBA zijn. Het gaat erom dat het iemand is die zijn/haar hart heeft verpand aan de waterstofeconomie.

Uw nominaties kunt u sturen naar info@nwba.nl voor 1 mei 2021.