Close

€2000 extra korting op aanschaf waterstofauto tijdens H2andelsdag

NWBA-lid Ebby Road organiseert op 22 juli 2020 een H2andelsdag in Arnhem en geeft €2.000 cashback voor wie op deze dag een Toyota Mirai aanschaft. Deze korting komt bovenop de €3.000 subsidie op waterstoftanken voor eigenaren die rondom Arnhem wonen.

24 juli 2020 is de laatste dag dat nog een aanvraag kan worden ingediend voor H2-Drive; het subsidieprogramma dat €3.000 subsidie biedt op waterstoftanken aan eigenaren die binnen een straal van 30 kilometer van Arnhem wonen. Daarom organiseert Ebby Road de H2andelsdag, waar het bedrijf aanwezig is met vijf Toyota Mirai’s in vijf verschillende kleuren.  

Jos van Stratum, eigenaar van Ebby Road, is een echte pionier: het allereerste Arnhemse waterstoftankstation is door hem gekocht. “We kunnen er heel lang over praten, maar we moeten gewoon doen!” lacht Van Stratum. “Innoveren is gewoon beginnen. Rijden op waterstof kan allang, je moet het gewoon gaan doen. Ik doe een ijzersterk aanbod met goed ingekochte en door mij gecontroleerde Toyota Mirai’s. Voor de helft van de nieuwprijs kun je al op waterstof rijden en profiteer je behalve van alle genoemde voordelen ook nog eens van 4% fiscale bijtelling (over de volledige cataloguswaarde).”

De voordelen van rijden op waterstof zijn: Grote actieradius, snel tanken en geen uitstoot. De voordelen van het aanbod van Ebby Road zijn:

  • Keuze uit 20 scherp geprijsde en goed gecontroleerde jong gebruikte waterstofauto’s.
  • H2-Drive pakket*.
  • Extra €2.000 cashback korting op de H2andelsdag.
  • Geen onderhoudskosten, dus geen garagerekeningen.
  • Vrij van motorrijtuigenbelasting tot 2025.  

“Rijden op waterstof doe je niet primair om vanwege de financiële voordelen. Rijden op waterstof doe je omdat je met jouw bedrijf of organisatie wilt laten zien dat je een bijdrage levert door met een emissieloos voertuig te rijden. Tegelijkertijd hou je de voordelen van grote actieradius en snel tanken.”

De H2andelsdag vindt plaats op woensdag 22 juli 2020 op de Westervoortsedijk 71, Arnhem (bij Pitpoint Waterstoftankstation).

Over de Toyota Mirai
Mirai is Japans voor ‘toekomst’. Toyota heeft meerdere decennia aan de ontwikkeling van de waterstofauto gewerkt. De Toyota Mirai is de eerste waterstofauto die door Toyota op de markt wordt gebracht. De auto blinkt uit in betrouwbaarheid. Het is het vlaggenschip van Toyota en is voorzien van alle denkbare luxe. De motor levert 155 pk, wat voldoende is om de auto in minder dan 9,0 seconden naar 100 km/h te brengen. Door het koppel van 335 Nm rijdt de auto niet alleen stil, maar versnelt hij soepel bij elke snelheid. De topsnelheid is begrensd op 175 km/h. In de tank kan 5 kg waterstof waarmee de auto tot 500 kilometer kan afleggen. In 3 minuten zit de tank weer helemaal vol. De nieuwprijs van de Toyota Mirai is € 81.000. Ebby Road biedt jong gebruikte Toyota Mirai’s aan vanaf € 35.500 exclusief BTW.

Over Ebby Road
Ebby Road is de grootste aanbieder van jong gebruikte waterstofauto’s in Europa. In de showroom in Eindhoven staan meer dan 20 first class Toyota Mirai occasions. Alle zes af fabriek geleverde kleuren en vanuit voorraad leverbaar.

*€3.000 subsidie op kosten in Arnhem getankte waterstof plus ontzorgingspakket voor organisaties die in Gelderland en binnen 30 km van Arnhem gevestigd zijn.