Close

Congres “Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk” 23 september 2022

NWBA, BETA, Shell, RAI Vereniging en H2Platform organiseren in samenwerking met EV Experience het congres Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk.
Het congres geeft u handvatten voor samenwerkingen tussen het bedrijfsleven en de verschillende overheden bij de ontwikkelingen van waterstof in mobiliteit.

Daarvoor is een gevarieerd en interactief programma samengesteld, met sprekers die hun ‘best practices’ delen over hoe te komen van plannen naar praktijktoepassingen van waterstof in mobiliteit.
Sprekers uit de markt, lokale en nationale overheden gaan samen in debat en daar ontstaat uiteraard voor u als deelnemer de kans om uw vragen te stellen.

Datum: vrijdag 23 september 2022
Locatie: Circuit Zandvoort, Dutch Grand Prix Lounge, Burgermeester van Alphenstraat 108, Zandvoort

Het congres start om 14.00 uur en wordt gehouden tijdens de EV Experience op een unieke locatie.
Vanuit de Dutch Grand Prix Lounge heeft u een panoramisch uitzicht over het circuit, waar de voertuigen fluisterstil voorbij zoeven.
EV Experience sponsort het congres, zodat u op 23 september vanaf 10.00 uur met uw toegangsbewijs toegang heeft tot de EV Experience. Daar zijn de pitboxen omgebouwd tot pop-upstores van diverse automerken en is het mogelijk zelf een proefrit over het circuit te maken met verschillende FC- en BEV’s. Ook e-bikes, scooters en motoren staan voor u klaar.

Indeling van het programma is als volgt:

13.30 uur:  Inloop

14.00 uur:  Opening

Blok 1:        Van plannen naar praktijk, gevolgd door een korte pauze

Blok 2:       Overheid met een visie, gevolgd door een netwerkborrel

18.30 uur:  Sluiting

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via Eventbrite.

In de aanloop naar het event zullen wij u verder informeren over de sprekers en hun presentaties. Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op vrijdag 23 september 2022!