Close

Carla Jansen – Bestuurslid

NWBA bestuurslid Carla Jansen is Executive Assistant en CSR Coordinator bij Teesing.

Teesing is een internationale leverancier van koppelingen, buizen, afsluiters, systemen en assemblages voor industriële toepassingen, submicron-technologie en alternatieve energie in pneumatiek, hydrauliek, instrumentatie en transport van media.

Binnen Teesing ondersteunt Carla de CEO van het kantoor in China, gericht op de alternatieve energiemarkt. Visie van Teesing was én is dat de waterstofeconomie de toekomst heeft en zich zal richten op het vervoer over langere afstanden (grotere actieradius).

Om ook de ontwikkelingen binnen de EU te monitoren, is Teesing sinds 2008 lid van de NWBA en sinds november 2016 is Carla bestuurslid geworden van de NWBA.

Binnen het bestuur houdt Carla zich vooral bezig met de ontwikkelingen van de nieuwe website, de nieuwsbrief en de workshops. “Ik vind het leuk om alle ontwikkelingen in de gaten te houden en te kunnen leren van alle leden die actief zijn op het gebied van waterstof. Ik heb wel gemerkt dat waterstof niet alleen toepasbaar is voor het vervoer, maar veel breder is en ook steeds breder wordt toegepast. Hoe breder waterstof wordt ingezet, hoe sneller waterstof geaccepteerd zal worden.”

c.jansen@nwba.nl
LinkedIn profiel