Close

BZO Tankstations

Over BZO Tankstations

BZO Tankstations is sinds 1998 actief als onafhankelijke adviseur van overheden bij alle zakelijke en beleidsmatige vraagstukken rondom tankstations. Specialismen zijn onder andere onderzoek naar de marktwaarde van bestaande en nieuw te ontwikkelen tankstationlocaties en adviseren bij de verkoop en verhuur van tankstations.

Maar het toekomstperspectief van de motorbrandstoffenwereld verandert snel. De elektrische aandrijving gaat de plek in nemen van de verbrandingsmotor en daarmee zullen elektriciteit en waterstof binnen enkele decennia de rol van de traditionele motorbrandstoffen overnemen.

Hiervoor moet een nieuwe distributiestructuur worden gecreëerd. Deze zal deels kunnen voortbouwen op de bestaande infrastructuur van tankstations maar de nadruk zal naar verwachting komen te liggen ook nieuwe structuren. Structuren die mede moeten aansluiten bij de transitie van onze energieopwekking met zon en wind. Er zal in energieland veel gepionierd gaan worden en naar mijn mening kan er daarbij zeker worden geleerd van de kennis uit de traditionele brandstofwereld.

Daarom heeft BZO Tankstations sinds de zomer 2017 een zusje: BZO-EV.

Contactgegevens

Wiebe Alzerda Winkel
Directeur
+31 (0)6 55 14 78 30
alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl

Woudweg 102
7381 BB Klarenbeek
+31 (55) 737 0204