Close

Bronkhorst

Over Bronkhorst

Bronkhorst Nederland B.V. is een dochteronderneming van Bronkhorst High-Tech B.V. Zij zijn marktleiders in massa flowmeters / flowcontrollers voor gas en vloeistof, drukmeters / drukregelaars en verdampingssystemen.

Bronkhorst® heeft zich in haar ruim 30-jarig bestaan geprofileerd als leverancier van hoogwaardige gas- en vloeistof-meters/regelaars, drukregelingen en verdampersystemen. Door continue innoveren in nauwe samenwerking met Universiteiten, Hogescholen en Technische Instituten hebben wij een uniek productenpakket ontwikkeld. Het is ons streven om duurzame klantrelaties op te bouwen waarbij wij graag vanaf de aftrap van een project worden betrokken.

Bronkhorst®, Performance for Life

Samenwerken met Bronkhorst® verzekert u van Performance for Life, dankzij onze ruime ervaring, sterke betrokkenheid en innovatieve kracht.

Experience

Bronkhorst® ontwikkelt en fabriceert thermische en Coriolis instrumenten voor het meten en regelen van gas- en vloeistofdoorstroming. Met precisie als professie onderscheiden wij ons al meer dan 30 jaar in laboratoria, machinebouw en industrie. In Europa zijn we marktleider en wereldwijd behoren we tot de top 5.

Innovation

Bij Bronkhorst® zijn we continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van producten waar de markt om vraagt Standaardproducten, maar ook klantspecifieke oplossingen, die hun weg vinden in uiteenlopende hoogwaardige toepassingen en tal van branches.

Responsibility

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit die we leveren, de mensen met wie we werken en de omgeving waarin we actief zijn. Dat besef zit diepgeworteld in ons DNA. Klanten, leveranciers en medewerkers mogen ons daar altijd op aanspreken. Today, tomorrow, for life!

Contact

Bronkhorst Nederland B.V.
Lunet 10c
3905 NW Veenendaal
Nederland
T +31 (0)318 551280
http://www.bronkhorst.nl

Ger Jan Dorland
g.dorland@bronkhorst.nl