Close

Bredenoord

Alles draait om energie. Energie zorgt ervoor dat mensen prettig kunnen leven en de economie blijft draaien. Bredenoord geeft met haar oplossingen energie om succesvol en krachtig te kunnen ondernemen. Juist daar waar energie niet altijd zeker en vanzelfsprekend is. En ook als vergunningseisen en milieuregels van kracht zijn. Bredenoord zorgt ervoor dat ondernemers en instellingen kunnen werken zoals zij dat willen en dat overheidsorganisaties kunnen doen wat zij moeten doen. Overal ter wereld, vandaag en morgen. Gegarandeerd!

Bredenoord is zich zeer bewust van de energietransitie richting hernieuwbare energiebronnen en houdt zich actief bezig met het ontwikkelen van innovatieve energieoplossingen die hierop aansluiten. Al in 2009 ontwikkelde Bredenoord de Purity, een waterstofaggregaat op basis van brandstofceltechniek. Sindsdien ontwikkelde Bredenoord tevens verschillende energieopslagsystemen, waaronder de ESaver, de Smart Powerbank en de Battery Box.

De nieuwe generatie Purity, genaamd Hydrogen Power, combineert brandstofceltechniek en energieopslag in batterijen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Hydrogen Power net zo stabiel en flexibel is als een regulier dieselaggregaat. De eerste pilots met dit waterstofaggregaat starten in 2021.

Contact

Zutphensestraat 319
7325 WT Apeldoorn
+31 (0)55-3018501
http://www.bredenoord.com