Close

BOL | van Staveren

Over BOL | van Staveren

BOL | van Staveren is een groothandel op het gebied van brandstoffen, smeerolie, propaan en installaties. Van oudsher leveren wij fossiele, biologische en synthetische brandstoffen, maar wij investeren volop in duurzame alternatieven. Onze afnemers zijn o.a. agrariërs, transportbedrijven, loonbedrijven, aannemers, grondverzet, gemeenten, industrie en garages. Klanten kiezen voor ons vanwege scherpe prijzen, kwaliteitsproducten en onze kennis.

In de agrarische sector zien wij een groei in waterstof en elektrificatie toepassingen. Denk aan elektrische- en waterstof heftrucks en tractoren. Voorlopig zijn deze waterstof oplossingen in aanschafwaarde nog duurder dan de traditionele voertuigen op diesel. Maar we kunnen er niet meer omheen, de inzet van alternatieve energie groeit hard! Ook liggen gebruikskosten nu veelal op een lager niveau. Om uw partner te zijn en blijven breiden we ons duurzame assortiment producten uit en investeren we in kennis en pilotprojecten in de energietransitie.

Graag gaan we samen met u op weg naar een duurzame toekomst. Bent u al bezig met andere vormen van energie of heeft u vragen over de mogelijkheden in andere soorten brandstof dan helpen we u graag bij het zoeken naar het juiste product of oplossing voor uw machines. Want ook nu al is er veel mogelijk. Wij komen heel graag met u in gesprek om te horen wat er bij u speelt en hoe we samen met u een pad kunnen uitstippelen naar een duurzame toekomst.

BOL | van Staveren heeft de ambitie om een koploper te zijn in de distributie en omschakeling naar duurzame brandstoffen en energiedragers. Duurzaamheid draait om het maken van bewuste keuzes, met respect voor mens en milieu. Samen met u willen wij graag concrete stappen maken naar duurzaam ondernemen.

Contact

Naam Bedrijf: BOL | van Staveren
Bedrijfswebsite: www.bolvanstaveren.nl
Adres: De Noord 57, 8250 AB Dronten
Tel. bedrijf: +31 (0)800 0234 238
E-mailadres bedrijf: info@bolvanstaveren.nl
Naam contactpersoon: Quérine van Osch
Functie contactpersoon: Energietransitie‑ & Project Manager
Tel. contactpersoon: +31 (0)6 47 25 07 26
E-mailadres contactpersoon: